Bijenkasten RSC

March 17, 2017

 

 

Jaaaa! Het is weer zover! De leerlingen van de ambachtelijke stroom van het Rudolf Steiner College bouwen weer bijenkasten! Samen met de docent Niels Raven hebben we een programma bedacht zodat de leerlingen goed weten waar ze mee bezig zijn.

Het is een bijzonder ontwerp met ronde bogen (topbars) naar een ontwerp en idee van Wim van Grasstek. Zodra ze klaar zijn zullen de leerlingen ze verkopen. De opbrengst gaat naar hun eindreis naar Polen.

 

Denkt u er over om een kast aan te schaffen mail dan gerust naar bericht@immeke.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief

© 2019 met liefs van Immeke 

Bezoek ons op social media

  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Instagram - Black Circle