top of page

Immeke's agenda 2013-2014


Immeke houdt honingzoete praatjes op:

21 september 2013:

Rotterdamse Oogst Festival Kom naar het leukste ​festival van Rotterdam op het Heemraadsplein! Immeke is er ook! (www.rotterdamseoogst.nl)

28/29 september 2013: De Eetbare Tuin Het World Food Festival strijkt dit jaar neer in Rotterdam en zo ook in Trompenburg Tuinen & Arboretum. Wil je Immeke en de bijen ontmoeten, kom dan op naar Trompenburg 9 oktober 2013: Start introductiecursus Holy Bee! Rotterdam Vier bijeenkomsten om te proeven aan het imkerschap Doe mee! en schrijf je in via www.ilovebeeing.nl

27 oktober 2013: Toekomstzaaien Immeke gaat samen met u zaaien voor de toekomst. Kom naar Bathmen en zaai mee! Voor

vruchtbare landbouw zonder gentechniek, voor roggestro voor bijenkasten en honingroggekoek! Op historisch landgoed ’T Hemeltje te Bathmen (www.stichtingdemeter.nl) Februari/maart 2014: Start introductiecursus Holy Bee! Rotterdam Vier bijeenkomsten om te proeven aan het imkerschap Doe mee! en schrijf je in via www.ilovebeeing.nl April 2014: Start Basis Cursus Natural Urban Beekeeping Rotterdam Het bijenjaar in zeven theorie/praktijklessen van april tot september op onze mooie cursuslocatie in Trompenburg Tuinen & Arboretum. Doe mee! en schrijf je in via www.ilovebeeing.nl

Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
bottom of page