top of page

BIJzondere bijenkasten

Voor het 4e jaar op een rij werken we aan een geweldig project samen met de leerlingen van het Rudolf Steiner College. De leerlingen van het laatste jaar van de Ambachtelijke Stroom bouwen tijdens de lessen 'economische productie' prachtige bijenkasten naar het ontwerp van Wim van Grasstek.

Evelien Nijboer schreef een fijn artikel over dit project voor de lente uitgave van de Seizoener 2018.

U leest het door op het fotootje van de Seizoener te klikken.

Het unieke aan deze kast zijn de ronde toplatten. Zo kunnen de bijen hun raat uitbouwen in een natuurlijke vorm. De leerlingen hebben zich ook uitgesloofd om de kasten een extra mooie uitstraling te geven door de prachtige verschillende decoraties. Geen een kast is het zelfde.

Het dak is bewerkt met rubber zodat de kasten droog blijven.

Wilt u ook zo'n prachtige kast bemachtigen dan kan dat door ons een mail te sturen, we informeren u graag over de mogelijkheden -> bericht@immeke.nl

Hier het project in beeld;

Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
bottom of page