top of page

Imkeren in de hitte


Het is al weer een poosje geleden dat ik op het dak van de school geweest ben. Het is inmiddels zomervakantie en het is heel stil op school.

Mijn gedachten hebben inmiddels een loopje met me genomen en vreselijke ideeën van wat ik zou aantreffen in de kast zijn inmiddels bijna werkelijkheid voor mij geworden.

Het warme en zelfs hete weer van de afgelopen tijd heeft mij op deze gedachten gebracht. Ik dacht dat door het koperen dak het vast en zeker zo heet in de kast geworden zou zijn dat alle raat gesmolten was en druipend los gelaten had. Ik droomde er zelfs van vannacht!

Gelukkig toen ik de kast vandaag openmaakte was er helemaal niks aan de hand.... Wat een pracht en praal! Wat is het toch een fijne kast, en wat hebben de bijen het goed in dit huis. Het volk liet mij rustig genieten van hun uitgebouwde raat vol voer en broed. Ik kan niet wachten tot de vakantie voorbij is en we met de kinderen weer het dak op kunnen.


Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
bottom of page