top of page

Bee the change @Erasmus Universiteit


Erasmus Universiteit

Het gaat goed op de Erasmus Universiteit! De tuin staat prachtig in bloei en alles begint steeds meer vorm te krijgen. Het is opvallend hoeveel verschillende insecten we ook zien. Een waar bestuiversfeestje op de campus dus.

Het was een raar stil seizoen zo zonder studenten door Covid-19. Langzaamaan beginnen we weer naar een nieuw college jaar te verlangen en bereiden we ons voor de introductieweek.

Volgens strenge afspraken mogen de studenten één dag (van een volle week) op de campus zijn. Alle opleidingen komen dus verspreid over de week toch even kijken. De Sustainability Hub organiseert allerlei workshops om de studenten off en online kennis te laten maken met hun studie. Op woe. en Don. zal ik er ook zijn om de studenten een kijkje in de stal te laten nemen en ze wellicht warm te maken voor een imker-cursus volgend jaar. Of om ze lekker te maken om te komen tuinieren op de vrijdagen bij de Edible Eur ( de Campustuin waar de bijen staan!

Beeld impressie:

Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
bottom of page